İçeriğe geç

Aldatmak Filmi Hangi Kitaptan Uyarlama

Aldatmak kitabı kimin?

CheatingImpressumProduktnameCheatingAutorPaulo CoelhoÜbersetzerEmrah İmreVerlegerKann Yayınları25 weitere Zeilen

Aldatmak dizisi roman mı?

Aldatmak, yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği, ilk bölümü 22 Eylül 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç’un yazdığı, başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı Türk drama televizyon dizisidir.

Aldatmak isimli dizinin konusu ne?

Dram. Saygın ve mesleki olarak başarılı bir aile hakimi olan Güzide, yerel adliyede otoritesini sürdürmektedir. Otuz yılı aşkın evliliği boyunca iki çocuğunu bu otoriteyle büyüten Güzide, kocası Tarık’ın onu aldattığını tesadüfen öğrenir. Güzide’nin doğru olduğuna inandığı hatalar hayatını mahvedecektir.

Aldatmak Kadriye kimdir gerçek adı?

Yeşim Salkım | Kadriye…22. Şubat 2024

Paulo Coelho Aldatmak ne anlatıyor?

Paulo Coelho hayatın anlamını arıyor. Son kitabı “Aldatma” ile yeniden popülerlik kazanan Brezilyalı yazar, bu kitapta insanların iç dünyalarını keşfetmeye nasıl çalıştığını, özellikle de bir kadının özelliklerini anlamaya çalışırken kendisiyle nasıl çeliştiğini ama vazgeçemediğini anlatıyor.

Aldatmak kim veda etti?

Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Berkay Ateş, Meltem Baytok ve Nursel Köse’nin paylaştığı Aldatmak’ın dün akşamki bölümünde beklenmedik bir veda yaşandı. Dizinin genç oyuncularından İrem Tuncer oyuncu kadrosuna veda etti.

Aldatmak senaristi kim?

Dizinin senaristi Ayfer Tunç, “Siyah Kalp” dizisinin senaryosunu yazarken, Yönetmen Murat Saraçoğlu, “Kara Dut” dizisinin yönetmenliğini üstlenecek.

Aldatmak ne zaman final yapacak?

ATV’de perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi final kararını verdi. 6 Haziran perşembe günü yayınlanacak 71. bölümüyle merakla beklenen dizi ekrana veda edecek.

Aldatmak 3. sezon olacak mı?

Yıldız Tunç’un yazdığı, Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Aldatmak dizisinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziyle ilgili karar açıklandı ve “Aldatmak”ın sezon sonunda final yapması kararlaştırıldı.

Aldatmak Behram diziden ayrılıyor mu?

Aldatma 39. Bölüm Tanıtımı | Behram diziden ayrılıyor! 21 Eylül 2023

Aldatmak ilknur kimdir?

Özlem Tokaslan 13 Kasım 1973’te İzmir’de doğdu. İlkokul ve ortaokulu İzmir’de okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümü’nü kazanan Özlem Tokaslan, oyunculuk eğitimini burada tamamladı.

Aldatmak Hakan Güzide’nin oğlu mu?

Dizide Güzide ve Murat’ın çocuğu olarak rol alacak. Oylum ile karıştırılan çiftin Hakan isimli çocuğunun gerçek adı henüz bilinmiyor. Netleştiği anda haberimizde yer alacak.

Aldatmaktaki Azra kimin kızı?

Ünlü Türk televizyon oyuncularından Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün kızıdır.

Aldatmak dizisinde Yeşim kaç yaşında?

Asena Girişken 12 Ocak 1998’de doğdu. Asena Girişken’in doğum yeri Hatay’dır. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Aldatmaktaki İpek kim?

İlayda Çevik kimdir? İlayda Çevik 22 Aralık 1994 doğumludur ve 28 yaşındadır. Balıkesirli İlayda Çevik, sosyal medyadan evcil hayvanının yer aldığı paylaşımlarıyla dikkat çekti. İlayda Çevik @ilaydacevik kullanıcı adı ile Instagram’da.

Aldatmak Emrah kimdir?

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Berkay Akdemir, Aldatmak dizisinde Emrah Kulu karakterini canlandıracak. Oyunculuğa olan tutkusuyla İzmir Devlet Tiyatrosu’nda sahne deneyimi yaşayan Akdemir, profesyonel kariyerine Hakim dizisiyle başladı. Ayrıca Bird Flight dizisinde de rol aldı.

Aldatmak Numan karakteri kimdir?

Değerli oyuncumuz Ömer Abi, Aldatmak dizisinde “Numen” karakterini canlandırıyor. Değerli oyuncumuz Öner Abi, Aldatmak dizisinde “Numen” karakterini canlandırıyor.

Aldatmak Azra kimin kızı?

Ünlü Türk televizyon oyuncularından Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün kızıdır. Sanatçı bir ailede büyüyen ve ailesinin desteğiyle kısa sürede tiyatro alanında çeşitli girişimlerde bulunmaya başlayan Alize Gördüm, başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir.

Aldatmak Canan kimdir?

Aldatmak dizisinin Zeynep’i Canan Ürekli kimdir? Canan Ürekli, 17 Nisan 1990 Iğdır doğumlu olup aslen Iğdırlıdır. Ürekli, lisans eğitimini Harran Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşen Ürekli, oyunculuk eğitimi almıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Beykent Escort